loading

WE MAKE THE DIFFERENCE!

  • Engineering and design / Mechanical completion
  • Interface management / Construction management
  • Commissioning and handover services

Dobro došli na stranice tvrtke Platforma K!

Platforma K osnovana je 2004. godine za pružanje usluga inženjeringa, izgradnje i puštanja u pogon energetskih postrojenja. Dugogodišnje iskustvo na kompleksnim projektima omogućuje nam da EPC izvođačima ponudimo vrhunske usluge pri ispunjavanju složenih tehničkih zahtjeva i rokova. Naši stručni timovi mogu se uključiti u bilo koju fazu projekta, od inženjeringa, nabave i izgradnje do puštanja u rad ili krenuti od samoga početka što osigurava najveće prednosti prilikom realizacije.

Eliminacijom većih problema u ranijim fazama projekta, dolazimo do završne kontrole i puštanja u pogon sa realnom šansom da se projekti uspješno privedu kraju u planiranim rokovima. Mikro planiranje, te detaljna izvješća zajedno s prijedlozima rješenja, naši su ključni alati u postizanju tih ciljeva.

Kako bi ispunili takve zahtjevne zadatke pažljivo smo birali naš tim stručnjaka tijekom godina i omogućili im kontinuirano obrazovanje i usavršavanje. Naša misija je pružiti visoko kvalitetnu uslugu i pri tome osigurati da postrojenje bude sigurno u daljnjem radu.

© Platforma K d.o.o. 2023. Sva prava pridržana.